1 day to go

Datum: 2012-05-21 Tid: 21:21:13 Permalink Publicerat i:BY BECKA 0 Kommentarer Trackbacks ()

Hej alla!! Hoppas ni mår toppen! Det gör absolut jag! Imorgon är det nämligen min födelsedaaaag, 15 bast fyller man! Jag är så jävla exalterad! :D :D Nåväl, vi hörs imorgon. Massa pussar från mig!:love:


I'm back!

Datum: 2012-05-20 Tid: 19:54:43 Permalink Publicerat i:BY BECKA 0 Kommentarer Trackbacks ()


Ja, tjaa på er trogna läsare som fortfarande hänger här på bloggen! Det var ett tag sen. Men jag bestämde mig lite spontant nu i helgen för att göra en ny enkel header och ska äntligen börja blogga igen efter min lilla bloggpaus!! Jag gillar ju att blogga så what the hell tänkte jag! Med andra ord är jag tillbaka nu, men jag tänker blogga på mina egna villkor, när jag har tid och lust! Jag ska även försöka få upp statistiken en aning eftersom den är tragiskt låg nu. Men det ska nog funka!

Ciao, puss puss puss!:love:


Hey readers

Datum: 2012-05-06 Tid: 20:45:54 Permalink Publicerat i:BY BECKA 2 Kommentarer Trackbacks ()

Hej! Det känns lite konstigt att blogga faktiskt. Jag hade ju en liten bloggpaus där i några veckor. Jag har liksom tappat blogglusten en aning. Jättetråkigt men så är det. Jag kommer blogga när jag känner för det och när jag har tid. Vem vet.. jag kanske får tillbaka blogglusten imorgon, nästa torsdag eller om några månader!! Ajaa, ni får ha det bäst, pusspusspuss!! :love: